sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Anna rakas voimia jaksamaan, alusvaatemainokset kaduilla.

Minä ja siskoni, me olemme voittamaton pari. Moni on haukkunut ja yrittänyt lannistaa, mutta kukaan ei siinä onnistu. Katsokaa nyt meitä. Joka kerta kun kuuntelen Jipun kaksi kauneinta, muistan kuinka ihana sisko minulle on siunautunut. Tänään oli taas sellainen päivä kun meikattiin ja ihmeteltiin, että mitäs nyt. No päätettiin laittaa äiti kuskiksi ja haettiin yhteisvoimin kamerajalusta luotani ja tultiin takaisin äidin parvekkeelle.
 Kuitenkaan en ajatellut nyt puhua rakkaasta siskostani, jätän sen toiselle kerralle.
Haluaisin muistuttaa niitä ihmisiä joiden takia nään vieläkin painajaisia. Elämäni ensimmäinen isähahmo, muistatko sen kerran kun en suostunut katsomaan sinua silmiin kun itkin. Vedin hupun päähän ja joka kerta sinä revit sen pois, viimeisellä kerralla painoit sen niin syvälle päähäni että niskaan sattui. En ole vuosiin pystynyt katsomaan ihmisiä silmiin takiasi. Muistatko sen kerran kun sanoin jotain väärin ja sain seistä vesisateessa tunnin odottamassa sinua kaupasta. Olen vihannut sadetta siitä lähtien. Kutitit aina liian kovaa, etkä lopettanut vaikka käskin. Vuosia potkin ihmisiä jos joku yritti koskea kylkiini. Leikkasin ensimmäisen kerran hiukseni lyhyiksi ja näytin mielestäsi pottapäältä. Olit syy vuosia kestävään hiusten kasvatukseen. Kaikki tekosi jättivät minuun lapsuusiäntrauman ja pimeänpelon, se ei kuitenkaan haittaa. Nykyään katson ihmisiä silmiin, rakastan sadetta ja tykkään kun ihmiset kutittaa minua. Saat anteeksi vaikka et edes pyytänyt ja tämä kuva on omistettu sinulle.
Sinä joka haukuit minua rumaksi, läskiksi, lehmäksi tai huoraksi. Kuudennella vaihdoin koulua jatkuvan koulukiusaamisen takia. Ei se ollutkaan niin hyvä idea, ikäiseni pojat alkoivat jatkuvasti haukkumaan ulkomuotoani. En ollut treenattu cheerleader tyttö, olin masentunut. Seitsemännen ensimmäisenä päivänä, tulin kouluun naama täynnä lävistyksiä. Tiesin muiden ihmettelevän mitä minulle on käynyt. En maininnutkaan vielä, mutta 13-vuotiaana alkoi myös bulimia. Jatkuva ruokien ahmiminen ja oksentelu mikä ei johtanutkaan muuhun kuin vatsalaukuntulehduksiin. En voinut sietää itseäni, monta kertaa itsensä satuttaminen oli helpompi vaihtoehto kuin kouluun meneminen. Saatte kaiken anteeksi, katsokaa Jassua nyt.
Te jotka haukuitte minua lesboksi kun vedin ensimmäisen kerran pääni kaljuksi, se oli ratkaisevaa. En pystynyt neljään vuoteen leikkaamaan hiuksiani pois, vaikka sitä jatkuvasti teinkin. Tiesin etten ikinä tulisi saamaan ikäisteni poikien hyväksyntää, koska näytin ikäiseltäni pojalta. Hain kaksi vuotta hyväksyntää vanhemmilta miehiltä seksin kautta, koska luulin etteivät pojat pidä minusta tällaisena. Miksi minä en saa instagramissa kymmenittäin sydämiä selfieihini. (tiedän rankkaa) Sekään ei haittaa, ette varmaan edes muista tehneenne niin, mutta tässä teille omistettu kuva.
Sinä joka muokkasit minusta kuvia ja lähetit niitä blogini kommenttiboksiin, se loukkasi. Itkin kaksi päivää, koska sairastin edelleen syömishäiriötä enkä mitenkään pystynyt näkemään itseäni kauniina. Sinä joka käskit osastojaksoni aikana minun tappaa itseni, todella julmaa. Pulssini kiihtyi ja olin todella ahdistunut, jos äitini ei olisi vienyt minua sinä iltana sairaalaan olisin tappanut itseni. Kaikki te jotka edelleen jankutatte ja te jotka olette vuoden päivät jaksaneet jankuttaa kuinka ruma ja läski olen. Opetelkaa rakastamaan itseänne ja sen jälkeen rakastakaa myös muita, minä olen upea ihminen enkä muuksi muutu. tässä kuva jokaiselle internetkiusaajalle!
TÄMÄ ON KUVA VOITTAJASTA!

28 kommenttia:

  1. vau. siis yksinkertaisesti v-a-u. mä olen niiiiiin kateellinen sun rohkeudestas, ja niin onnellinen sun puolestas sen takia. ei tunneta, mutta tää teksti nostatti suuria tunteita, koska olen kokenut samantapaista. sä oot upea - enkä sanoa tätä "koska täytyy", vaan ennen kuin luin koko postausta, näin ton ekan kuvan susta, olin että. vau. en osaa sanoa muuta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 ollaan voittajia yhdessä!

      Poista
    2. oon täysin samaa mieltä. vitsi oot rohkea ja upea kaikinpuolin, vaikken sua tunnekkaan. kaikkee hyvää sulle! jatka samaa rataa ja pidä pää ylhäällä! <3

      pus

      Poista
  2. Oi olet ihana! ;___; ♡

    VastaaPoista
  3. Kaunis kroppa ja kaunis persoona.

    VastaaPoista
  4. Apua oon sanaton! Oot uskomattoman rohkea ja kaunis!! Haleja sinne, oot aika ihana.

    VastaaPoista
  5. kiitos kiitos, haleja sinnekin!

    VastaaPoista
  6. Sinä olet upea. Saat minutkin jaksamaan tätä ainaista kamppailua kehonkuvani kanssa <3 olet rohkea, ja vahva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. pitää vaan ymmärtää, että jokainen vartalonmalli on just se oikee!

      Poista
  7. ASIAA! Oon ilonen, että oot viimein tajunnut miten kaunis oletkaan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parempi myöhään kun ei millonkaan vai miten se sanonta menikään

      Poista
  8. loistava teksti xenia!

    VastaaPoista
  9. Sä oot ihailtavan vahva ihminen, ja oon ilonen että oot löytäny itsevarmuuden ja näet kuinka kaunis ja mahtava olet. Itseltä vei monta vuotta opetella hymyilemään peilikuvalle, mutta kun sen opin, aukesi silmät ja näin itseni ja kanssaihmiset ihan toisella tavalla. Itsevarmat ihmiset ovat kauneimpia, kuulut heihin, pus❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä aina äidin käskystä kehuin peilikuvaani, ennen se oli vaan todella ärsyttävää ja nykyään mielellään keikistelen vaan omaksi iloksi! kiitos <3

      Poista
  10. Kiitos, kiitos tästä postauksesta, kiitos siitä että olet taistellut, voittanut ja ymmärtänyt. Kiitos että oot jakanut tän kaiken. Itse haluasin joskus päästä tohon samaan pisteeseen, ja no itseasiassa nyt kun sanoin niin toi haluaisin muuttuu kyllä siihen että itse myös aion päästä tohon samaan pisteeseen.
    Jos joskus nään sut jossain niin tuun kyllä kiittää ihan kasvotustenkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä haluan olla yhdessä jokaisen ihmisen kanssa voittaja, kiitetään mun esikuvaa nimeltään Stefani Joanne Angelina Germanotta! Lady GaGa on yks main reason siihen et oon viel elos!

      Poista
  11. Tää ei varmaan kuulosta miltään kun olen anonyymi mutta; olen ylpeä susta. Siis herranjestas! Oot upea. Oot selvinny niin monesta asiasta, ongelmasta ja haasteesta ettei voi muuta sanoa kuin; respect. + aloin tämän ansiosta seuraamaan sua askissa ja olisi niin upeeta olla sun ystävä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tottakai kuulostaa ihanalta! Mulle saa tulla juttelemaan, kiitos! :)

      Poista
  12. VAU!!!! Oot niin mahtava. :) Ja kaikkea hyvää jatkoonkin!!

    VastaaPoista
  13. Omg. Nainen oot kultaa. Wow muuta en pysty sanomaan <3

    VastaaPoista
  14. Mä en oikeasti tiedä mitä sanoa, en oo koskaan lukenut mitään näin kaunista. Sua ei vaan voi olla rakastamatta, piristit mua ja nostit mua ylöspäin, kiitos.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tein tästä parhaani mukaan hätkähdyttävän, mutta lempeän. Ei ollut tarkoituskaan naulata ketään ristille, vaan muistuttaa! kiitos <3

      Poista
  15. Vau. Oot upea ja hyvä teksti! Onnea jatkoon. Haluaisin tietää mistä nuo alkkarit on ostettu, älyttömän siistit! ^^

    VastaaPoista
  16. sä vaan olet niin kaunis ihminen.

    VastaaPoista