lauantai 17. tammikuuta 2015

Katkolta palannut

Eikö se ookkin niin, että kaikki hyvä loppuu aikanaan. Mä en tiedä onko tää teistä hyvä vai huono asia, mutta mä olen täällä taas jakamassa teille mun arkipäivän kivoja juttuja. Varmaan mietittekin, että missä mä oon ollut? Jos nyt on ihan pakko vastata, niin aika syvällä itsesäälin pimeimmissä sopukoissa. Teki todellakin hermoille hyvää pitää tauko blogista ja vlogaamisesta. 
 Tällä hetkellä istun hullujenhuoneella ja mulla on tosi söpösti sisustettu huone. Ei tää toki ois sisustettu jos äiti ei olis raahannut mun kämpästä seinäkangasta ja tuonut mulle ruusuja seinälle roikkumaan. Mä oon aina vihannut sairaaloita ja varsinkin osastoja. Syy siihen on varmaan se, että pari kertaa nuorempana on ensihoitajat tullut omasta huoneesta hakemaan. Nyt oon täällä ihan vapaasta tahdosta ja olo on tosi rauhaisa. Yks juttu kyl vähän pelottaa, et häiriintyykö mun kanssaeläjät siitä kun laulan täällä täysiä päivät pitkät. Toisaalta mun lauluääni ei oo mihinkään variksen rääkymiseen verrattavaa, niin miksipä kukaan valittaisi.
Kymmenen päivää sitten tein aika suuren elämäntapamuutoksen. Jätin herkut, tupakan ja alkoholin kokonaan pois ja aloin syömään ja liikkumaan säännöllisesti. On paljon elinvoimaisempi olo ja painoa tippunut jo viisi kiloa. Iho on terveen värinen eikä kalpean valkoinen niinkuin aina ennen on ollut ja vartalosta näkee jo selkeän muutoksen parempaan päin.
Kertokaa mulle kommenttiboksiin teidän viikon kohokohta!

10 kommenttia:

 1. Uuuu beibi, oot innoittava ja ihana! Voimia pus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Innostuin niin tosta sun uudesta sivusta minkä oot kääntäny, että viikon kohokohta jäi kertomatta; sain viestin yhdeltä tytöltä joka kertoi sillä olevan ikävä. Se teki mut iloiseksi.

   Poista
  2. Tollaset viestit tärkeiltä ihmisiltä on kyllä parhaita!

   Poista
 2. Oot tosi inspiroiva. Ja vaikka näytät hiuksillakin hyvältä, niin oon sitä mieltä, että kalju/siili sopii sulle parhaiten. Sun takia tekis kans mieli vetää kulmat veks, kun näyttää niin kivalta sulla XD
  Ja viikon kohokohta olis varmaankin se, että sain vihdoinkin ajan psykiatrille, jollaselle oon yrittänyt päästä jo monta vuotta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. itekki tykkään enemmän tästä kaljusta, tai siilihän tää nyt on mutta kuitenkin!

   Poista
 3. saanko kysyä missä sairaalassa olet?
  Mun viikon kohokohta oli ehdottomasti, kun sain vihdoin työpaikan!

  VastaaPoista
 4. Viikon kohokohta tajuta, että sä sait mut huomaamaan myös itsekin olevani kaunis ja ihana ihminen. Olet upea, I hope you're doing well ��

  VastaaPoista