keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Keksimällä keksit naisesi, siihen vaan mun naaman liimasit.

Tällaisia kysymyksiä herää ihmisten mieleen kun puhutaan sukupuolettomuudesta. Olenhan minä biologisesti syntynyt naiseksi, mutta en identifoi itseäni kumpaankaan sukupuoleen. Paljon tulee myö kysymyksiä, että olenko lesbo tai onko mulla syöpä kun ei ole hiuksia. Ei, en ole lesbo ja ei, minulla ei ole syöpää. 13-vuotiaana leikkasin hiukseni ensimmäisen kerran pois ja nyt vihdoin päätin tehdä sen lopullisesti muiden mielipiteistä piittaamatta. Silloin kun ensimmäisen kerran ajoin hiukseni pois, ikäiseni tytöt ja pojat haukkuivat lesboksi. Ei kukaan itsestään epävarma varhaisteini halua kuulla haukkuja ulkonäöstään. Nykyään haukut menee suoraan toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.
Mulla on ollut jonkunasteinen identiteettikriisi näihin viimepäiviin asti, kun olen aina uskonut siihen että joudun ikuiseen kadotukseen "syntieni" takia. En ole hetero, enkä myöskään koe olevani nainen. Siinä on jo syntejä kerrakseen niin paljon, että taivaspaikkaa en tuskin ansaitse. Vihdoin voin kuitenkin hyvällä omallatunnolla sanoa, että olen ateisti enkä enää pelkää joutuvani helvettiin. On ollut todella vaikeaa sisäistää se, että en mahdukkaan siihen muottiin minkä kristinusko vaatii.

Vuosia syytin itseäni siitä, että en löytänyt hyvää oloa jumalasta. Kaikki tämä aiheutti päihderiippuvuuden ja niin suuren itseinhon, että olin valmis tappamaan itseni. Tänään 21.1.2015 sanon tän, OLEN VIHDOIN SE IHMINEN MITÄ OLEN AINA HALUNNUT OLLA!
5 kommenttia:

 1. Olet niin upean itsenvarma, että aivan kateeksi käy. Ihailen sinua. Odotan tulevia postauksiasi innolla. ♥

  VastaaPoista
 2. ihanaa, oot niin kaunis sisältä ja ulkoa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. samoin! Mä oon tulossa lappeenrantaan varmaan teiän hiihtolomalle, niin sitten nähdään!

   Poista